Menu
Your Cart

Software

Software si solutii de asigurari pentru drone si camere.

DJI FlightHub
Suna-ne
pentru pret
Producator: DJI
DJI FlightHub este solutia definitiva pentru managementul operatiunilor dumneavoastra cu drone. Permite imbunatatirea coordonarii proiectului cu ajutorul informatiilor in timp real de la operatorii dronelor aflati la distanta. Toate zborurile sunt inregistrate pentru a putea oferi aceste informatii ..
0,00Lei
Fără TVA:0,00Lei
DJI Terra
Suna-ne
pentru pret
Producator: DJI
DJI Terra este un software intuitiv si usor de folosit ce permite capturarea, analizarea si vizualizarea mediului inconjurator cu ajutorul dronelor DJI. Permite executarea lucrarii din faza de proiect pana la livrarea finala, parcurgand toate cele patru etape importante: Planificarea misiunii, Achiz..
0,00Lei
Fără TVA:0,00Lei
LIDAR 360
Suna-ne
pentru pret
Producator: Pix4D
LIDAR 360 este un software cuprinzator de post-procesare a norilor de puncte care include o varietate de seturi de instrumente pentru a vizualiza, manipula si genera in mod eficient produse geospațiale semnificative din datele norilor de puncte. Cadrul LiDAR360 pune bazele pentru intreaga suita..
0,00Lei
Fără TVA:0,00Lei
Producator: Pix4D
Pix4D Matic este proiectat sa functioneze cu cea mai recenta generatie de drone pentru aplicatii profesionale si transforma numarul mare de imagini in nori de puncte precise, DSM si ortomozaicuri...
39.210,50Lei
Fără TVA:32.950,00Lei
Producator: Pix4D
Pix4Dfields este un software avansat pentru agricultura pentru analiza imaginilor aeriene ale culturilor si agricultura digitala. Crearea hartilor, genereaza informatii si date pentru analiza pentru a creste productivitatea culturilor.Pasii de lucru cu Pix4Dfields sunt: Inregistrarea imaginilor..
20.825,00Lei
Fără TVA:17.500,00Lei
Pix4Dinspect Pix4Dinspect
Suna-ne
pentru pret
Producator: Pix4D
Pix4Dinspect este un soft pentru inspectie industriala automata si gestionare activa cu ajutorul imaginilor obtinute cu drona.Sistemul de lucru este usor: Inregistrarea datelor (imagini cu o drona iar pentru zborul automat se pot introduce rezulate de la Pix4DScan app)Importarea imaginilor..
0,00Lei
Fără TVA:0,00Lei
Producator: Pix4D
Pix4Dmapper este un software fotogrametric pentru maparea profesionala a imaginilor preluate cu ajutorul dronelor. Acesta transforma imaginile in modele digitale spatiale, atat prin solutii hardware locale, cat si cu ajutorul tehnolgiei cloud. In timpul procesarii se poate accesa si imbunatati calit..
27.905,50Lei
Fără TVA:23.450,00Lei
Pix4DReact Pix4DReact
New
Producator: Pix4D
PIX4Dreact va deveni probabil aplicația standard multifuncțională de cartografiere rapidă 2D și documentare a scenei pentru municipalități, state și organizații federale.PIX4Dreact este punctul de referință pentru cartografierea operațională de urgență. Utilizarea dronelor este bună, dar îmbunătă..
4.700,50Lei
Fără TVA:3.950,00Lei
Pix4Dscan Pix4Dscan
Suna-ne
pentru pret
Producator: Pix4D
Pix4Dscan este o aplicatie pentru zbor cu drona pentru a optimiza procesul de inspectie.Sistemul de lucru este usor: Selectarea misiunii prestabilite in dispozitivul iOS (Vine si cu planuri de zbor pentru structuri verticale ce include si zborul semi-automat in jurul stalpilor de telecomunicatii)Sta..
0,00Lei
Fără TVA:0,00Lei
Producator: Pix4D
Pix4Dsurvey este legatura intre fotogrametrie si programele CAD. Acest program permite importul perfect al proiectelor Pix4Dmapper si Pix4Dmatic sau norului de puncte creat cu alte unelte, gen scanner. Simplifica modul de lucru in topografie, prin faptul ca se pot extrage doar informatiile relevante..
26.715,50Lei
Fără TVA:22.450,00Lei
UgCS este un software profesional pentru planificarea misiunilor de zbor si controlul UAVCaracteristici cheie UgCS Enterprise:-Solutie de comandă UAV cu implementare distribuita-Flux video live-Functionalitate avansata pentru scenarii complexe-Licenta perpetua-Licenta UgCS ENTERPISE permite str..
12.900,20Lei
Fără TVA:10.840,50Lei
Toate caracteristicile UgCS PRO plus set de instrumente LiDAR:Instrumente LiDAR Area și LiDAR CorridorModel de traseu de calibrare IMU (figura opt)Acțiuni de calibrare IMU (figura opt, întoarcere în U/cârlig în J)Planificarea zborului LiDAR bazată pe valoarea FOVRaza de colț reglabilă pent..
8.776,85Lei
Fără TVA:7.375,50Lei
Afişare 1 - 12 din 13 (2 pagini)