Menu
Your Cart

Software

Software

Software si solutii de asigurari pentru drone si camere.

DJI FlightHub
Suna-ne
pentru pret
Producator: DJI
DJI FlightHub este solutia definitiva pentru managementul operatiunilor dumneavoastra cu drone. Permite imbunatatirea coordonarii proiectului cu ajutorul informatiilor in timp real de la operatorii dronelor aflati la distanta. Toate zborurile sunt inregistrate pentru a putea oferi aceste informatii ..
0,00Lei
Fără TVA:0,00Lei
DJI Terra
Suna-ne
pentru pret
Producator: DJI
DJI Terra este un software intuitiv si usor de folosit ce permite capturarea, analizarea si vizualizarea mediului inconjurator cu ajutorul dronelor DJI. Permite executarea lucrarii din faza de proiect pana la livrarea finala, parcurgand toate cele patru etape importante: Planificarea misiunii, Achiz..
0,00Lei
Fără TVA:0,00Lei
Pix4Dfields Pix4Dfields
New
Producator: Pix4D
Pix4Dfields este un software avansat pentru agricultura pentru analiza imaginilor aeriene ale culturilor si agricultura digitala. Crearea hartilor, genereaza informatii si date pentru analiza pentru a creste productivitatea culturilor.Pasii de lucru cu Pix4Dfields sunt: Inregistrarea imaginilor folo..
16.660,00Lei
Fără TVA:14.000,00Lei
Pix4Dinspect Pix4Dinspect
New Suna-ne
pentru pret
Producator: Pix4D
Pix4Dinspect este un soft pentru inspectie industriala automata si gestionare activa cu ajutorul imaginilor obtinute cu drona.Sistemul de lucru este usor: Inregistrarea datelor (imagini cu o drona iar pentru zborul automat se pot introduce rezulate de la Pix4DScan app)Importarea imaginilor in Pix4Di..
0,00Lei
Fără TVA:0,00Lei
Producator: Pix4D
Pix4Dmapper este un software fotogrametric pentru maparea profesionala a imaginilor preluate cu ajutorul dronelor. Acesta transforma imaginile in modele digitale spatiale, atat prin solutii hardware locale, cat si cu ajutorul tehnolgiei cloud. In timpul procesarii se poate accesa si imbunatati calit..
23.463,21Lei
Fără TVA:19.716,98Lei
Pix4Dscan Pix4Dscan
New Suna-ne
pentru pret
Producator: Pix4D
Pix4Dscan este o aplicatie pentru zbor cu drona pentru a optimiza procesul de inspectie.Sistemul de lucru este usor: Selectarea misiunii prestabilite in dispozitivul iOS (Vine si cu planuri de zbor pentru structuri verticale ce include si zborul semi-automat in jurul stalpilor de telecomunicatii)Sta..
0,00Lei
Fără TVA:0,00Lei
Pix4Dsurvey Pix4Dsurvey
New
Producator: Pix4D
Pix4Dsurvey este legatura intre fotogrametrie si programele CAD. Acest program permite importul perfect al proiectelor Pix4Dmapper si Pix4Dmatic sau norului de puncte creat cu alte unelte, gen scanner. Simplifica modul de lucru in topografie, prin faptul ca se pot extrage doar informatiile relevante..
1.796,90Lei
Fără TVA:1.510,00Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)