Menu
Your Cart

Asigurare si Intretinere

Servicii oeferite de producator pentru drone. Aceste servicii acopera intretinere postgarantie sau reparatii care nu sunt acoperite de garantia initiala si servicii de mentenanta periodica. 

DJI Care Enterprise Basic
Suna-ne
pentru pret
Producator: DJI
DJI Care Enterprise Basic este o garantie completa pentru dronele DJI Enterprise: Phantom 4RTK, Mavic 2 Enterprise,  Matrice 300 si camerele din seria H20 oferind asigurare pe parcusul zborului.Aceasta asigurare se activeaza in primele 48 de ore de la prima utilizare. Asigurarea este anual..
0,00Lei
Fără TVA:0,00Lei
DJI Care Enterprise Plus
Suna-ne
pentru pret
Producator: DJI
DJI Care Enterprise Plus este o garantie completa pentru dronele DJI Enterprise: Phantom 4RTK, Mavic 2 Enterprise,  Matrice 300 si camerele din seria H20 oferind asigurare pe parcusul zborului.Aceasta asigurare se activeaza in primele 48 de ore de la prima utilizare. Asigurarea este anuala.Aceasta g..
0,00Lei
Fără TVA:0,00Lei
Producator: DJI
DJI Care Mavic 2  este o garantie completa pentru dronele Mavic 2 oferind asigurare pe parcusul zborului.Aceasta asigurare se activeaza in primele 48 de ore de la prima utilizare. Asigurarea este anuala.Aceasta garantie se aplica cazurilor de: - Erori de pilotaj- Interferente de semnal- Coliziune- D..
678,30Lei
Fără TVA:570,00Lei
Intretinere Enterprise
Suna-ne
pentru pret
Producator: DJI
Program de intretinere drona, conceput pentru dronele DJI Enterprise.Serviciile oferite de DJI se impart in 3 categorii:1. Basic- Curatare atenta- Inspectarea componentelor- Calibrare si Update2. Serviciu Standard- Curatare atenta- Inspectarea componentelor- Calibrare si Update- Inlocuire piese usoa..
0,00Lei
Fără TVA:0,00Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)