Menu
Your Cart

DJI Agras T10 Drona

DJI Agras T10 Drona
DJI Agras T10 Drona
DJI Agras T10 Drona
DJI Agras T10 Drona
DJI Agras T10 Drona
DJI Agras T10 Drona
DJI Agras T10 Drona
Suna-ne
pentru pret
DJI Agras T10 Drona
DJI Agras T10 Drona
DJI Agras T10 Drona
DJI Agras T10 Drona
DJI Agras T10 Drona
DJI Agras T10 Drona
DJI Agras T10 Drona
DJI Agras T10 Drona

DJI Agras T10

Drona pentru agricultura DJI Agras T10 ofera posibilitatea de ingrijire a fermelor extrem de eficienta, dar puternica, pentru ferme de toate dimensiunile si nevoile.

Structura de pliere este robusta, fiabila și permite plierea si desfasurarea eficienta, transportul convenabil și tranziții ușoare.Un corp compozit din fibră de carbon face ca noua drona pentru agricultura DJI Agras T10 să fie ușor și puternic.

De asemenea, poate fi pliat cu 70% pentru un transport ușor. Bateria și rezervorul pot fi atașate și detașate rapid pentru o reumplere mai eficientă.

COMPLET AUTONOM PENTRUZBORUL CU SENS UNIC

Aeronava porneste prin apasarea unui buton. Planificarea autonoma asigura o acoperire cuprinzatoare a pulverizarii si o funcționare fara efort. In mod standard, Drona pentru agricultura DJI Agras T10 este livrata cu modulul RTK pentru pozitionare exacta la precizie de centimetru. Noua aplicatie DJI Agriculture permite o experienta mai lina a sistemului si o operare mai intuitiva.

PULVERIZARE PRECISA, FARA REDUNDANTA SAU SCURGERE

Drona pentru agricultura DJI Agras T10 are un design cu patru duze, cu o viteza de pulverizare de pana la 2,4 litri pe minut. Un debitmetru magnetic cu doua canale controleaza duzele pentru pulverizare uniforma si un control precis al volumului, care este vital pentru distributia pesticidelor.

ELIMINATI PUNCTELE OARBE CU UN SISTEM RADAR SFERIC

Un sistem radar sferic detecteaza obstacolele si imprejurimile in toate mediile, conditiile meteorologice si unghiurile de vizualizare, indiferent de existenta prafului si a luminii. Evitarea automata a obstacolelor și functiile de zbor adaptive asigura siguranta in timpul functionarii./span>

DOUA CAMERE FPV PENTRU UN CONTROL MAI CLAR

Echipata cu doua camere FPV, Drona pentru agricultura DJI Agras T10 ofera o vedere frontala si posterioara clara si va permite sa verificati starea zborului fara a va intrerupe sarcina. In plus, farul foarte luminos dubleaza functiile de vedere nocturna ale dronei si ofera mai multe optiuni pentru functionarea pe timp de noapte.

PROIECTAT CU INTEGRITATE PENTRU SERVICII PE TERMEN LUNG

Modulul de control Agras T10 utilizeaza o structura complet inchisa pentru o durabilitate sporita. Trei straturi de protectie asupra componentelor critice asigura o rezistenta totala a apei IP67 impotriva pesticidelor, prafului, ingrasamintelor si coroziunii. Mecanismul de pliere al bratelor utilizeaza elemente de fixare cu eliberare rapida și redundante pentru a asigura siguranta operationala.

ECRAN ULTRA-LUMINOS, CONTROL SUPREM

O telecomanda actualizata accept transmisia stabila a imaginii de la o distanta de pana la 5 kilometri, cu 67% mai mult decât generația anterioară. Un ecran foarte luminos de 5,5 inci oferă o vedere clara chiar si in conditii de iluminare dure. Pentru a creste productivitatea, o telecomanda poate opera mai multe drone pentru agricultura DJI Agras T10 in acelasi timp. Modulul de pozitionare standard de inalta precizie RTK implementeaza o planificare a aplicatiei care este exacta la centimetru. Imbunatatiri suplimentare includ semnalizarea mai puternica, suprimarea interferentelor si stabilitatea operationala. Noua aplicatie DJI Agriculture permite o experienta mai lina a sistemului si o operare mai intuitiva.

DOUA BATERII SI UN INCARCATOR PENTRU REUTILIZARE USOARA 1.000 DE CICLURI PENTRU 1.650 DE ACRI

Cu mai putine componente de sustinere, Agras T10 este mai usor de transportat. O baterie inteligenta reproiectata are garantate 1.000 de incarcari si 1.650 de acri de zbor. Această durata de viata extrem de lunga reduce semnificativ costurile de operare. Statia de incarcare poate incarca complet o baterie in 10 minute, ceea ce permite utilizarea ciclica continua a aeronavei cu doar doaua baterii si un incarcator

SISTEMUL DE PULVERIZARE T10 3.0 SCHIMBARE RAPIDA SI APLICARE EFICIENTA

Drona pentru agricultura DJI Agras T10 poate trece la un sistem de imprastiere in doar trei minute. O capacitate de 10 kg și o latime de extindere de pana la 7 metri sustin o productivitate orara de 14 acri. Suporta, de asemenea, monitorizarea in timp real a greutatii si are un senzor anti-rotatie care permite avertizari de reumplere mai precise. Rezistenta totala la apa IP67 a T10 il face rezistent la coroziune si se adapteaza perfect la pulverizarea ingrasamintelor, semintelor si furajelor.

AGRICULTURA 3D BAZATA PE CLOUD AGRICULTURA DIGITALA ESTE AICI

Cu platforma cloud pentru agricultura inteligenta, utilizatorii pot efectua cartografierea bazata pe cloud a livezilor și a scenariilor terenurilor agricole pentru a genera cai de zbor inteligente. Aceasta platforma este echipata cu un sistem de detectare bazat pe AI care poate fi utilizat pentru a monitoriza campurile, a identifica cresterea, a monitoriza bolile sau dăunătorii și a monitoriza in mod eficient conditiile agricole. Prin cuplarea acestui sistem cu Drona DJI Phantom 4 Multispectral, utilizatorii pot aplica solutii bazate pe variabile specifice folosind o harta generata automat a terenurilor agricole.

0,00Lei
Fără TVA: 0,00Lei
  • Stoc: In stoc
  • Model: Agras T10

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun