Menu
Your Cart

STATII TOTALE

Statia totala ramane principalul instrument al topografului. Survey Topo Solutions va ofera o gama larga de statii totale pentru toate bugetele. Comercializam cunoscutele echipamente topografice sub urmatoarele branduri: Sokkia, Leica, si UniStrong. Programele si softurile incorporate usureaza munca topografului. Avem posibilitatea de a configura aparatura topografica in functie de dorinta fiecarui client. Suportul si trainingul pe care-l oferim este atat in faza de achizitie a echipamentului cat si in perioada de garantie si post garantie. 
Leica TS13 5" R500 Statia Totala Leica TS13 5" R500 Statia Totala
Suna-ne
pentru pret
Producator: Leica
Leica Viva TS13 este o statie robotica de distanta medie. Avand instalat software Leica Captivate Field si poate fi conectata la un controler Leica CS20. Pot fi instalate diferite functii oricand printr-un update.Echipat cu un ATR ( Automatic Target Recognition) automat si optional cu Target Lock si..
0,00Lei
Fără TVA:0,00Lei
Leica TS16P 5'' cu CS20 Viva Statia Totala Leica TS16P 5'' cu CS20 Viva Statia Totala
Suna-ne
pentru pret
Producator: Leica
Leica TS16P Viva Statia Totala robotica cu controler Leica CS20 si programul revolutionar Leica Captivate care transforma datele complexe in modele 3D realiste si realizabile. Cu aplicatiii usor de utilizat si tehnologia touch screen familiara, toate obiectele masurate sau proiectate pot fi vizualiz..
0,00Lei
Fără TVA:0,00Lei
Leica FlexLine TS03 Statia Totala Leica FlexLine TS03 Statia Totala
Suna-ne
pentru pret
Producator: Leica
Leica FlexLine TS03 este o statie totala manuala de inalta calitate bazata pe un concept de produs demostrat ce a revolutionat lumea masuratorilor de peste 200 de ani. Instrumentul este echipat cu o serie de aplicatii bazate pe softul Leica FlexField care acopera cele mai importante sarcini de ridic..
0,00Lei
Fără TVA:0,00Lei
Leica FlexLine TS07 Statia Totala Leica FlexLine TS07 Statia Totala
Suna-ne
pentru pret
Producator: Leica
Leica FlexLine TS07 este o statie totala manuala de inalta calitate bazata pe un concept de produs demostrat ce a revolutionat lumea masuratorilor de peste 200 de ani. Instrumentul este echipat cu o serie de aplicatii bazate pe softul Leica FlexField care acopera cele mai importante sarcini de ridic..
0,00Lei
Fără TVA:0,00Lei
Leica FlexLine TS10 Statia Totala Leica FlexLine TS10 Statia Totala
Suna-ne
pentru pret
Producator: Leica
Leica FlexLine TS10 este o statie totala manuala de inalta calitate bazata pe un concept de produs demostrat ce a revolutionat lumea masuratorilor de peste 200 de ani. Instrumentul este echipat cu o serie de aplicatii bazate pe softul Leica FlexField care acopera cele mai importante sarcini de ridic..
0,00Lei
Fără TVA:0,00Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)