Menu
Your Cart

Soppec

Producator: Soppec
Vopsea spray FLUO MARKER, special pentru munctorii in domeniul silvic si cu masa lemnoasa, spray pentru marcare copaci cu durata de 1-2 ani este ideal pentru multe utilizari: marcare  pe durata scurta si medie pentru taiere, marcare pentru curatare, limite temporare pentru diverse situati, inventari..
20,23Lei
Fără TVA:17,00Lei
Producator: Soppec
Soppec Ideal spray vopsea potrivit pentru toate tipurile de marcari si identificari, indiferent de directia necesara, datorita valvei multidirectioanle 360o  Este ideal pentru tuneluri, canalizari, suprafete verticale sau orizontale dar si pentru sisteme rutiere, instalatii electrice, lucrari de pam..
23,80Lei
Fără TVA:20,00Lei
Producator: Soppec
S Mark Non Fluo este un produs complementar pentru S Mark Fluo in marcarea de zi cu zi si identificarile care necesita vizibilitate de la distanta mare cu o durata nu mai mare de 6 luni.Este de altfel si perfect adaptat pentru a acoperi marcarile anterioare in negru.Este foarte usor si sigur de folo..
21,42Lei
Fără TVA:18,00Lei
Soppec Fluo TP spray vopsea Soppec Fluo TP spray vopsea
Hot
Producator: Soppec
Soppec Fluo TP spray vopseafoarte vizibil si fluorescent. Foarte utilizat de catre topografi pentru marcarea punctelor trasate, dar si in general in constructii civile, rutiere sau alte tipuri de constructii.Usor si sigur de folosit cu un capac de siguranta foarte util.Durata 12 luni.Diverse culori...
21,42Lei
Fără TVA:18,00Lei
Producator: Soppec
Soppec Promarker spray vopseaVopsea nonfluorescenta pentru marcaje in santiere: lucrari de terasamente, conducte, instalatii electrice.Cu o acoperire excelenta poate acoperi alte marcaje.Usor si sigur de folosit.Durata 12 luni.Diverse culori.Tub 500ml..
22,61Lei
Fără TVA:19,00Lei
Producator: Soppec
Soppec Tempo TP spray vopsea este un spray de marcaj pentru perioada scurta (2-8 saptamani).Acest produs pe baza de creta se sterge sub influente mecanice (jet apa, frecare, etc).Permite utilizarea in zone protejate, medii urbane, planuri de amenajare a teritoriului.Durata 2-8 saptamaniTub 500 mlCul..
24,99Lei
Fără TVA:21,00Lei
Producator: Soppec
Soppec SMark spray vopsea fluorescent cu durata de via de 6 luni utilizat in diferite activitati de marcare temporara: constructii, canalizari, retele ingropate si altele. Usor si sigur de utilizat intr-o gama variata de culori.Durata 6 luni.Tub 500 ml...
20,23Lei
Fără TVA:17,00Lei
Soppec Track Marker spray vopsea Soppec Track Marker spray vopsea
Hot
Producator: Soppec
Soppec Track Marker spray vopseafoarte vizibil si fluorescent. Foarte utilizat pentru marcarea pe o perioada scurta de timp a punctelor trasate in santiere de constructii civile, industriale, rutiere sau alte tipuri de constructii.Usor si sigur de folosit cu un capac de siguranta foarte util.Durata ..
19,04Lei
Fără TVA:16,00Lei
Soppec HYDRO TP spray vopsea Soppec HYDRO TP spray vopsea
-3 %
Producator: Soppec
Soppec HYDRO TP spray vopseafoarte prietenos cu natura, cu un continut de 25% apa in formula fluorescenta. Este utilizat in domenii de constructii, canalizare, alte marcaje unde se doreste marcare in mod ecologic.Uscare rapida - aprox 10 minTemperatura de utilizare intre 5 si 50 grade CelsiusPoate f..
34,51Lei 35,70Lei
Fără TVA:29,00Lei
Producator: Soppec
Soppec dispozitiv roata pentru spray vopsea raspunde la majoritatea cerintelor pentru marcaj profesional.Este un dispozitiv compatibil cu spray vopsea Soppec Fluo TP si SMark, ajuta la o marcare usoara in teren...
357,00Lei
Fără TVA:300,00Lei
Producator: Soppec
Creion Marcaj Nonfluo SoppecScrie pe orice suprafata:Lemn, metal, carton, plastic, Asfalt..
20,23Lei
Fără TVA:17,00Lei
Producator: Soppec
Marker Vopsea SoppecPoate fi utilizat pe multe suprafete. Vopsea cu acoperire mare ce permite scrierea pe orice supafata inchisa...
16,07Lei
Fără TVA:13,50Lei
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)