Menu
Your Cart

Scanner

Scanner pentru constructii, arhitectura, proiectare, reprezentarea 3D a obiectului scanat. Ideal pentru restaurari sau alte lucrari unde imaginea fidela a realitatii cu o precizie ridicata este absolut necesara. Rezulta date brute sub forma unui nor de puncte care urmeaza a fi incarcat in alte programe pentru prelucrari.

Leica BLK 360 Scanner Leica BLK 360 Scanner
Suna-ne
pentru pret
Producator: Leica
Leica BLK 360 Scanner capteaza lumea ce ne inconjoara cu imagini panoramice  full-color suprapuse pe nor de puncte de inalta precizie. Este cel mai mic si usor aparat de acest gen. In combinatie cu un iPAD si aplicatia de la Autodesk ReCap Pro Mobile transmite imagini si date ale norului de puncte p..
0,00Lei
Fără TVA:0,00Lei
Leica RTC 360 Scanner Leica RTC 360 Scanner
Suna-ne
pentru pret
Scannerul Leica RTC 360 este un instrument pentru captarea realitatii, care permite utilizatorilor sa inregistreze informatii 3D legate de mediul inconjurator, imbunatatind eficienta in teren dar si la birou, prin solutii hardware si softtware rapide, usor de folosit, precise si portabile.Acest scan..
0,00Lei
Fără TVA:0,00Lei
Scanner Leica ScanStation P30/P40 Scanner Leica ScanStation P30/P40
Suna-ne
pentru pret
Producator: Leica
Leica ScanStation este un scanner laser, conceput sa livreze date de cea mai inalta calitate si imagini HDR, la distante de pana la 270 m, in functie de versiune, si cu o viteza de 1 milion de puncte pe secunda. Precizia inalta pe distanta si cea angulara, combinate cu zgomot redus si cu un compensa..
0,00Lei
Fără TVA:0,00Lei
viDoc RTK Rover pentru tableta iOS viDoc RTK Rover pentru tableta iOS
Suna-ne
pentru pret
Producator: Pix4D
Înlocuirea fluxurilor de lucru complexeEchipamentele de topografie, cum ar fi scanerele laser, pot fi costisitoare, voluminoase și foarte tehnice. Dronele pot fi restricționate prin reglementări. Depășește obstacolele cu un rover portabil.Rover de poziționare RTK pentru scanare 3DRoverul viDoc RTK s..
0,00Lei
Fără TVA:0,00Lei
viDoc RTK Rover pentru telefon iOS viDoc RTK Rover pentru telefon iOS
Suna-ne
pentru pret
Producator: Pix4D
viDoc RTK  pentru telefon iOS integreaza perfect pozitionarea NTRIP RTK cu dispozitivul dumneavoastra liDAR iPhone iOS.Înlocuirea fluxurilor de lucru complexeEchipamentele de topografie, cum ar fi scanerele laser, pot fi costisitoare, voluminoase și foarte tehnice. Dronele pot fi restricționate..
0,00Lei
Fără TVA:0,00Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)