Menu
Your Cart

SOFT

Softul reprezinta suportul topografului in realizarea produsului final. Sunt softuri care ne ajuta in prelucrarea si compensarea datelor brute, softuri ale echipamentelor topografice si softuri de modelare a datelor care ne usureaza munca in realizarea proiectelor.
DJI Care Enterprise Basic
Suna-ne
pentru pret
Producator: DJI
DJI Care Enterprise Basic este o garantie completa pentru dronele DJI Enterprise: Phantom 4RTK, Mavic 2 Enterprise,  Matrice 300 si camerele din seria H20 oferind asigurare pe parcusul zborului.Aceasta asigurare se activeaza in primele 48 de ore de la prima utilizare. Asigurarea este anual..
0,00Lei
Fără TVA:0,00Lei
DJI Care Enterprise Plus
Suna-ne
pentru pret
Producator: DJI
DJI Care Enterprise Plus este o garantie completa pentru dronele DJI Enterprise: Phantom 4RTK, Mavic 2 Enterprise,  Matrice 300 si camerele din seria H20 oferind asigurare pe parcusul zborului.Aceasta asigurare se activeaza in primele 48 de ore de la prima utilizare. Asigurarea este anuala.Aceasta g..
0,00Lei
Fără TVA:0,00Lei
Producator: DJI
DJI Care Mavic 2  este o garantie completa pentru dronele Mavic 2 oferind asigurare pe parcusul zborului.Aceasta asigurare se activeaza in primele 48 de ore de la prima utilizare. Asigurarea este anuala.Aceasta garantie se aplica cazurilor de: - Erori de pilotaj- Interferente de semnal- Coliziune- D..
678,30Lei
Fără TVA:570,00Lei
DJI FlightHub
Suna-ne
pentru pret
Producator: DJI
DJI FlightHub este solutia definitiva pentru managementul operatiunilor dumneavoastra cu drone. Permite imbunatatirea coordonarii proiectului cu ajutorul informatiilor in timp real de la operatorii dronelor aflati la distanta. Toate zborurile sunt inregistrate pentru a putea oferi aceste informatii ..
0,00Lei
Fără TVA:0,00Lei
DJI Terra
Suna-ne
pentru pret
Producator: DJI
DJI Terra este un software intuitiv si usor de folosit ce permite capturarea, analizarea si vizualizarea mediului inconjurator cu ajutorul dronelor DJI. Permite executarea lucrarii din faza de proiect pana la livrarea finala, parcurgand toate cele patru etape importante: Planificarea misiunii, Achiz..
0,00Lei
Fără TVA:0,00Lei
Intretinere Enterprise
Suna-ne
pentru pret
Producator: DJI
Program de intretinere drona, conceput pentru dronele DJI Enterprise.Serviciile oferite de DJI se impart in 3 categorii:1. Basic- Curatare atenta- Inspectarea componentelor- Calibrare si Update2. Serviciu Standard- Curatare atenta- Inspectarea componentelor- Calibrare si Update- Inlocuire piese usoa..
0,00Lei
Fără TVA:0,00Lei
LIDAR 360
New Suna-ne
pentru pret
Producator: Pix4D
LIDAR 360 este un software cuprinzator de post-procesare a norilor de puncte care include o varietate de seturi de instrumente pentru a vizualiza, manipula si genera in mod eficient produse geospațiale semnificative din datele norilor de puncte. Cadrul LiDAR360 pune bazele pentru intreaga suita..
0,00Lei
Fără TVA:0,00Lei
Producator: 3D Space
Pachet software compus din TopoLT , ProfLT, TransLT  pentru programe de tip CAD.Se poate cumpara cu licenta anuala sau pe 3 ani...
3.570,00Lei
Fără TVA:3.000,00Lei
Pix4D Matic
New
Producator: Pix4D
Pix4D Matic este proiectat sa functioneze cu cea mai recenta generatie de drone pentru aplicatii profesionale si transforma numarul mare de imagini in nori de puncte precise, DSM si ortomozaicuri...
35.284,10Lei
Fără TVA:29.650,50Lei
Producator: Pix4D
Pix4Dfields este un software avansat pentru agricultura pentru analiza imaginilor aeriene ale culturilor si agricultura digitala. Crearea hartilor, genereaza informatii si date pentru analiza pentru a creste productivitatea culturilor.Pasii de lucru cu Pix4Dfields sunt: Inregistrarea imaginilor..
15.315,30Lei
Fără TVA:12.870,00Lei
Producator: Pix4D
Pix4Dinspect este un soft pentru inspectie industriala automata si gestionare activa cu ajutorul imaginilor obtinute cu drona.Sistemul de lucru este usor: Inregistrarea datelor (imagini cu o drona iar pentru zborul automat se pot introduce rezulate de la Pix4DScan app)Importarea imaginilor..
357,00Lei
Fără TVA:300,00Lei
Producator: Pix4D
Pix4Dmapper este un software fotogrametric pentru maparea profesionala a imaginilor preluate cu ajutorul dronelor. Acesta transforma imaginile in modele digitale spatiale, atat prin solutii hardware locale, cat si cu ajutorul tehnolgiei cloud. In timpul procesarii se poate accesa si imbunatati calit..
23.502,50Lei
Fără TVA:19.750,00Lei
Afişare 1 - 12 din 26 (3 pagini)