Menu
Your Cart

Scanner Handheld

Scanenerele handheld sunt de dimensiuni mai mici si cu o viteza mai mare de operare si precizia mai scazuta decat scannerele pe trepied. Au avantajul operarii rapide si simple si se folosesc cu succes in lucrarile unde precizia nu este cel mai important aspect iar accesul cu un scanner pe trepied nu este posibil.

Gexcel Heron Lite Gexcel Heron Lite
Suna-ne
pentru pret
PRECOMANDA
Gexel Heron Lite este un scanner 3D portabil, care indeplineste toate nevoile lucrarilor rapide de mapare 3D, atat interioare cat si exterioare. Este solutia ideala pentru scanarea constructiilor si infrastructurilor de mici dimensiuni, acolo unde autolocalizarea si evidentierea schimbarilor in timp..
0,00Lei
Fără TVA:0,00Lei
viDoc RTK Rover pentru tableta iOS viDoc RTK Rover pentru tableta iOS
New Suna-ne
pentru pret
Producator: Pix4D
Înlocuirea fluxurilor de lucru complexeEchipamentele de topografie, cum ar fi scanerele laser, pot fi costisitoare, voluminoase și foarte tehnice. Dronele pot fi restricționate prin reglementări. Depășește obstacolele cu un rover portabil.Rover de poziționare RTK pentru scanare 3DRoverul viDoc RTK s..
0,00Lei
Fără TVA:0,00Lei
viDoc RTK Rover pentru telefon iOS viDoc RTK Rover pentru telefon iOS
New Suna-ne
pentru pret
Producator: Pix4D
viDoc RTK  pentru telefon iOS integreaza perfect pozitionarea NTRIP RTK cu dispozitivul dumneavoastra liDAR iPhone iOS.Înlocuirea fluxurilor de lucru complexeEchipamentele de topografie, cum ar fi scanerele laser, pot fi costisitoare, voluminoase și foarte tehnice. Dronele pot fi restricționate..
0,00Lei
Fără TVA:0,00Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)