Menu
Your Cart

SCANNER 3D

Scanerul laser este un echipament topografic pentru colectarea de date cu o viteza foarte mare. El masoara zeci de mii sau chiar milioane de puncte e secunda, acestea formand asa numitul "nor de puncte". Acest "nor de puncte" poate fi georeferentiat prin metode clasice: GPS, statie totala etc. Aplicabilitatile numeroase ca: topografie, arheologie, arhitectura, design etc. il fac un echipament foarte dorit de toti specialistii.

Dupa modul de fixare scanerele se clasifica in statice sau mobile. Cele statice se instaleaza pe o platforma fixa de unde poate colecta date. Cele mobile se instaleaza pe o platforma mobila: autoturism, avion, UAV etc.
Dupa tipul semnalului pe care il transmit se clasifica in scaner cu puls sau scaner cu faza.
Indiferent de tipul lor, rezultatele obtinute cu acestea ne fac sa le consideram echipamentele viitorului.
Gexcel Heron Gexcel Heron
Suna-ne
pentru pret
PRECOMANDA
Gexcel Heron este un scanner 3D portabil, care indeplineste toate nevoile lucrarilor rapide de mapare 3D, atat interioare cat si exterioare. Nu are nevoie de semnal GNSS/GPS sau de opriri pentru calibrare frecvente si este echipat cu o unitate de control puternica si un senzor Velodyne HDL-32E.Cu He..
0,00Lei
Fără TVA:0,00Lei
Gexcel Heron Lite Gexcel Heron Lite
Suna-ne
pentru pret
PRECOMANDA
Gexel Heron Lite este un scanner 3D portabil, care indeplineste toate nevoile lucrarilor rapide de mapare 3D, atat interioare cat si exterioare. Este solutia ideala pentru scanarea constructiilor si infrastructurilor de mici dimensiuni, acolo unde autolocalizarea si evidentierea schimbarilor in timp..
0,00Lei
Fără TVA:0,00Lei
Gexcel Heron Lite este un scanner 3D portabil, care indeplineste toate nevoile lucrarilor rapide de mapare 3D, atat interioare cat si exterioare. Este solutia ideala pentru scanarea constructiilor si infrastructurilor de mici dimensiuni, acolo unde autolocalizarea si evidentierea schimbarilor in tim..
119.000,00Lei
Fără TVA:100.000,00Lei
Gexcel Heron MS Twin Gexcel Heron MS Twin
Suna-ne
pentru pret
PRECOMANDA
Gexcel Heron MS Twin este un scanner 3D portabil, cu senzor dublu LIDAR  si camera 5K pentru rezultate de inalta calitate. Cutia compacta permite dubla functionalitate: transport si inregistrare.Aplicabilitate in diferite domenii: minerit, date geospatiale, cladiri inalte, santiere arheologice, padu..
0,00Lei
Fără TVA:0,00Lei
Leica BLK 360 Scanner Leica BLK 360 Scanner
Suna-ne
pentru pret
Producator: Leica
Leica BLK 360 Scanner capteaza lumea ce ne inconjoara cu imagini panoramice  full-color suprapuse pe nor de puncte de inalta precizie. Este cel mai mic si usor aparat de acest gen. In combinatie cu un iPAD si aplicatia de la Autodesk ReCap Pro Mobile transmite imagini si date ale norului de puncte p..
0,00Lei
Fără TVA:0,00Lei
Leica RTC 360 Scanner Leica RTC 360 Scanner
Suna-ne
pentru pret
Scannerul Leica RTC 360 este un instrument pentru captarea realitatii, care permite utilizatorilor sa inregistreze informatii 3D legate de mediul inconjurator, imbunatatind eficienta in teren dar si la birou, prin solutii hardware si softtware rapide, usor de folosit, precise si portabile.Acest scan..
0,00Lei
Fără TVA:0,00Lei
Scanner Leica ScanStation P30/P40 Scanner Leica ScanStation P30/P40
Suna-ne
pentru pret
Producator: Leica
Leica ScanStation este un scanner laser, conceput sa livreze date de cea mai inalta calitate si imagini HDR, la distante de pana la 270 m, in functie de versiune, si cu o viteza de 1 milion de puncte pe secunda. Precizia inalta pe distanta si cea angulara, combinate cu zgomot redus si cu un compensa..
0,00Lei
Fără TVA:0,00Lei
Tinta Scanner 4.5 inch
PRECOMANDA
Tinta Scanner cu diagonala de 4.5 inch.Pentru domenii de scannare 3d.Pachetul contine:- Tinta Alb-Negru de 4.5 inch cu suport prindere tip cui- Adaptor de la prindere tip cui la surub 5/8"- Husa de transportSe poate monta pe trepied cu ambaza si suport, Jalon cu stativ, Placa magnetica pentru supraf..
476,00Lei
Fără TVA:400,00Lei
viDoc RTK Rover pentru tableta iOS viDoc RTK Rover pentru tableta iOS
New Suna-ne
pentru pret
Producator: Pix4D
Înlocuirea fluxurilor de lucru complexeEchipamentele de topografie, cum ar fi scanerele laser, pot fi costisitoare, voluminoase și foarte tehnice. Dronele pot fi restricționate prin reglementări. Depășește obstacolele cu un rover portabil.Rover de poziționare RTK pentru scanare 3DRoverul viDoc RTK s..
0,00Lei
Fără TVA:0,00Lei
viDoc RTK Rover pentru telefon iOS viDoc RTK Rover pentru telefon iOS
New Suna-ne
pentru pret
Producator: Pix4D
viDoc RTK  pentru telefon iOS integreaza perfect pozitionarea NTRIP RTK cu dispozitivul dumneavoastra liDAR iPhone iOS.Înlocuirea fluxurilor de lucru complexeEchipamentele de topografie, cum ar fi scanerele laser, pot fi costisitoare, voluminoase și foarte tehnice. Dronele pot fi restricționate..
0,00Lei
Fără TVA:0,00Lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)