Menu
Your Cart

Pix4D

LIDAR 360
New Suna-ne
pentru pret
Producator: Pix4D
LIDAR 360 este un software cuprinzator de post-procesare a norilor de puncte care include o varietate de seturi de instrumente pentru a vizualiza, manipula si genera in mod eficient produse geospațiale semnificative din datele norilor de puncte. Cadrul LiDAR360 pune bazele pentru intreaga suita..
0,00Lei
Fără TVA:0,00Lei
Pix4D Matic
New
Producator: Pix4D
Pix4D Matic este proiectat sa functioneze cu cea mai recenta generatie de drone pentru aplicatii profesionale si transforma numarul mare de imagini in nori de puncte precise, DSM si ortomozaicuri...
35.284,10Lei
Fără TVA:29.650,50Lei
Producator: Pix4D
Pix4Dfields este un software avansat pentru agricultura pentru analiza imaginilor aeriene ale culturilor si agricultura digitala. Crearea hartilor, genereaza informatii si date pentru analiza pentru a creste productivitatea culturilor.Pasii de lucru cu Pix4Dfields sunt: Inregistrarea imaginilor..
15.315,30Lei
Fără TVA:12.870,00Lei
Producator: Pix4D
Pix4Dinspect este un soft pentru inspectie industriala automata si gestionare activa cu ajutorul imaginilor obtinute cu drona.Sistemul de lucru este usor: Inregistrarea datelor (imagini cu o drona iar pentru zborul automat se pot introduce rezulate de la Pix4DScan app)Importarea imaginilor..
357,00Lei
Fără TVA:300,00Lei
Producator: Pix4D
Pix4Dmapper este un software fotogrametric pentru maparea profesionala a imaginilor preluate cu ajutorul dronelor. Acesta transforma imaginile in modele digitale spatiale, atat prin solutii hardware locale, cat si cu ajutorul tehnolgiei cloud. In timpul procesarii se poate accesa si imbunatati calit..
23.502,50Lei
Fără TVA:19.750,00Lei
Pix4DReact Pix4DReact
New
Producator: Pix4D
PIX4Dreact va deveni probabil aplicația standard multifuncțională de cartografiere rapidă 2D și documentare a scenei pentru municipalități, state și organizații federale.PIX4Dreact este punctul de referință pentru cartografierea operațională de urgență. Utilizarea dronelor este bună, dar îmbunătățir..
2.886,35Lei
Fără TVA:2.425,50Lei
Pix4Dscan Pix4Dscan
Suna-ne
pentru pret
Producator: Pix4D
Pix4Dscan este o aplicatie pentru zbor cu drona pentru a optimiza procesul de inspectie.Sistemul de lucru este usor: Selectarea misiunii prestabilite in dispozitivul iOS (Vine si cu planuri de zbor pentru structuri verticale ce include si zborul semi-automat in jurul stalpilor de telecomunicatii)Sta..
0,00Lei
Fără TVA:0,00Lei
Producator: Pix4D
Pix4Dsurvey este legatura intre fotogrametrie si programele CAD. Acest program permite importul perfect al proiectelor Pix4Dmapper si Pix4Dmatic sau norului de puncte creat cu alte unelte, gen scanner. Simplifica modul de lucru in topografie, prin faptul ca se pot extrage doar informatiile relevante..
26.448,35Lei
Fără TVA:22.225,50Lei
viDoc RTK Rover pentru tableta iOS viDoc RTK Rover pentru tableta iOS
New Suna-ne
pentru pret
Producator: Pix4D
Înlocuirea fluxurilor de lucru complexeEchipamentele de topografie, cum ar fi scanerele laser, pot fi costisitoare, voluminoase și foarte tehnice. Dronele pot fi restricționate prin reglementări. Depășește obstacolele cu un rover portabil.Rover de poziționare RTK pentru scanare 3DRoverul viDoc RTK s..
0,00Lei
Fără TVA:0,00Lei
viDoc RTK Rover pentru telefon iOS viDoc RTK Rover pentru telefon iOS
New Suna-ne
pentru pret
Producator: Pix4D
viDoc RTK  pentru telefon iOS integreaza perfect pozitionarea NTRIP RTK cu dispozitivul dumneavoastra liDAR iPhone iOS.Înlocuirea fluxurilor de lucru complexeEchipamentele de topografie, cum ar fi scanerele laser, pot fi costisitoare, voluminoase și foarte tehnice. Dronele pot fi restricționate..
0,00Lei
Fără TVA:0,00Lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)