Menu
Your Cart

Nivela Digitala

Nivela Digitala
Aparatura topografica de precizie, Nivela Digitala are un randament superior fata de Nivela Automata. Memorarea datelor si algoritmii de calcul minimalizeaza erorile umane. Aceste echipamente topografice sunt ideale in lucrarile care necesita un  umar mare de puncte de nivelat. 
Sokkia SDL1x  Nivela digitala Sokkia SDL1x  Nivela digitala
Suna-ne
pentru pret
Producator: Leica
Sokkia SDL1x  Nivela digitala superioara ce creste precizia si productivitatea masuratorilor de nivelment. De la AutoFocus inteligent si pana la operare wireles sunt implementate o serie de inovatii care elimina erorile din timpul masuratorilor.Schimbul rapid intre AutoFocus si Manual creste viteza ..
0,00Lei
Fără TVA:0,00Lei
Sokkia SDL30_50  Nivela digitala Sokkia SDL30_50  Nivela digitala
Suna-ne
pentru pret
Producator: Leica
Sokkia SDL30 si SDL50  Nivela digitala ofera masuratori de o calitate superioara in orice conditii, chiar si atunci cand o parte din mira este in umbra, iar restul mirei are o lumina de 20lux.O lanterna mica este suficienta pentru a asigura conditiile de lucru pentru SDL30 si 50. Masuratori rapide d..
0,00Lei
Fără TVA:0,00Lei
Leica LS10 Nivela digitala Leica LS10 Nivela digitala
Suna-ne
pentru pret
Producator: Leica
Leica LS 10 este o nivela digitala de o calitate superioara care poate indeplini orice sarcina de nivelment cu precizie ridicata. In combinatie cu mirele de invar precizia este foarte ridicata. Generatia LS este continuarea modelului DNA care beneficiaza de un soft mai prietenos, un ecran tactil si ..
0,00Lei
Fără TVA:0,00Lei
Leica LS15 Nivela digitala Leica LS15 Nivela digitala
Suna-ne
pentru pret
Producator: Leica
Leica LS 15 este o nivela digitala de o calitate superioara care poate indeplini orice sarcina de nivelment cu precizie ridicata. In combinatie cu mirele de invar precizia este foarte ridicata. Generatia LS este continuarea modelului DNA care beneficiaza de un soft mai prietenos, un ecran tactil si ..
0,00Lei
Fără TVA:0,00Lei
Producator: Leica
Leica Sprinter Nivela Digitala pentru Automatizarea Calculelor Nivelitice, Leica Sprinter acopera aproape toate aplicatiile pentru constructii. Determina automat diferenta de nivel. Masoara viza spate B si fata F, iar rezultatul va fi afisat instant. Pentru masuratori continue alegeti tracking mode ..
3.592,31Lei
Fără TVA:3.018,75Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)