Menu
Your Cart

GPS de Precizie

GPS de Precizie

Sunt acei GPS care prin constructia lor ofera precizii ridicate in masurarea sau trasarea puntelor in teren.

Precizia lor este data de sistemul RTK (Real Time Kinematic), fiind conectate la o statie de referinta de la care primesc corectiile pentru precizie.

Aceasta conexiune se poate face prin UHF (unde radio) la o baza apropiata sau prin GSM in sistemul national ROMPOS, TRIMBLE VRS NOW, etc.

Sokkia GCX3 Sistem GNSS Sokkia GCX3 Sistem GNSS
Suna-ne
pentru pret
Producator: Sokkia
Sokkia GCX3 receptor RTK GNSS  cu precizie centimetrica si greutate mica. Receptorul compact ofera performante ridicate. Ideal pentru baza-rover in sistem RTK sau rover RTK in retea este idel pentru orice solutie de lucru.Constelatia completa si 226 canale pentru a urmarii satelitii si cu antena int..
0,00Lei
Fără TVA:0,00Lei
Sokkia GRX3 Sistem GNSS Sokkia GRX3 Sistem GNSS
Suna-ne
pentru pret
Producator: Sokkia
Sokkia GRX3 receptor RTK GNSS care aduce versatilitatea si flexibilitatea la un nou nivel in aplicatiile de pozitionare, asigurand cresterea productivitatii muncii.Si ca orice alt produs Sokkia se poate personaliza confor nevoilor, pentru propiile nevoi.Tehnologia TILT Sokkia - incorporeaza revoluti..
0,00Lei
Fără TVA:0,00Lei
UniStrong G990II Sistem GNSS UniStrong G990II Sistem GNSS
Suna-ne
pentru pret
Producator: Unistrong
UniStrong G990II este cel mai nou produs de la UniStrong. Acestea beneficiaza de tehnologii de ultima generatie avand placa de baza Trimble si caracteristici de top cum ar fi:Constelatie Multipla datorita celor 336 de canale, ofera o solutie de navigatie in timp real foarte precisa, fiind incluse to..
0,00Lei
Fără TVA:0,00Lei
E-Survey E100 Sistem GNSS E-Survey E100 Sistem GNSS
Suna-ne
pentru pret
Producator: E-Survey
E-Survey seria E100 este un sistem GNSS smart cu un design compact, care poate urmari sisteme satelitare multiple: GPS/GLONASS/BEIDOU/GALILEO/QZSS/SBAS, o baterie integrata cu suport PD incarcare rapida, WiFi, Bluetooth, 4G.Modem Retea 4G integrat pentru comunicatii stabileWEB UI 2.0 face posibila c..
0,00Lei
Fără TVA:0,00Lei
UniStrong G960 - Sistem GNSS UniStrong G960 - Sistem GNSS
Suna-ne
pentru pret
Producator: Unistrong
UniStrong G960 Placa de baza de ultima generatie Hemisphere Phantom 40 cu 800 de canale si constelatia multipla (GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo si QZSS). Linii RTK cu lungime de pana la 50km. Este compatibila cu diferite formate RTK printre care RTCM, CMR, CMR+. Serviciul de pozitionare ATLAS cu pozi..
0,00Lei
Fără TVA:0,00Lei
UniStrong G970II - PRO Sistem GNSS UniStrong G970II - PRO Sistem GNSS
New Suna-ne
pentru pret
Producator: Unistrong
UniStrong G970II -PRO Placa de baza de ultima generatie Hemisphere Phantom 40 cu 800 de canale si constelatia multipla (GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo si QZSS). Linii RTK cu lungime de pana la 50km. Este compatibila cu diferite formate RTK printre care RTCM, CMR, CMR+. Serviciul de pozitionare ATLAS ..
0,00Lei
Fără TVA:0,00Lei
Producator: Leica
Leica Viva GS07 Sistem GNSS cu controller Leica CS20Noua Antena GS07 este un echipament usor, robust, cu functionalitate concentrata pe ceea ce aveti nevoie, cu cele mai inalte niveluri de calitate pe care le-ati astepta de la un echipament premium Leica Geosystems GNSS.Garanteaza trasarea rapida si..
51.854,25Lei
Fără TVA:43.575,00Lei
Producator: Leica
Leica Viva GS16 Professional Sistem GNSS se bazeaza pe tehnica de autoinvatare, avand integrate noile sisteme de receptie RTKplus , SmartLink si un numar de 555 canale penru receptionarea semnalelor GPS, GLONASS, GALILEO, BEIDOU. Cu software inteligent Leica Captivate  ce transforma datele complexe ..
98.085,75Lei
Fără TVA:82.425,00Lei
Producator: Leica
Leica GS18T Sistem GNSS cu antena inteligenta si software Captivated instalat pe controlerul Leica CS20Cu ajutorul acestui GPS puteti masura mai usor si mai rapid fara a fi necesar sa tineti bastonul vertical. Aceasta ultima inovatie combina masuratorile inertiale si GNSS fiind prima solutie cu adev..
114.954,00Lei
Fără TVA:96.600,00Lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)