Menu
Your Cart

GPS de Precizie

GPS de Precizie

Sunt acei GPS care prin constructia lor ofera precizii ridicate in masurarea sau trasarea puntelor in teren.

Precizia lor este data de sistemul RTK (Real Time Kinematic), fiind conectate la o statie de referinta de la care primesc corectiile pentru precizie.

Aceasta conexiune se poate face prin UHF (unde radio) la o baza apropiata sau prin GSM in sistemul national ROMPOS, TRIMBLE VRS NOW, etc.

Leica Viva GS07 Sistem GNSS Leica Viva GS07 Sistem GNSS
Suna-ne
pentru pret
PRECOMANDA
Producator: Leica
Leica Viva GS07 Sistem GNSS cu controller Leica CS20Noua Antena GS07 este un echipament usor, robust, cu functionalitate concentrata pe ceea ce aveti nevoie, cu cele mai inalte niveluri de calitate pe care le-ati astepta de la un echipament premium Leica Geosystems GNSS.Garanteaza trasarea rapida si..
0,00Lei
Fără TVA:0,00Lei
Leica Viva GS16 Professional Sistem GNSS Leica Viva GS16 Professional Sistem GNSS
Suna-ne
pentru pret
PRECOMANDA
Producator: Leica
Leica Viva GS16 Professional Sistem GNSS se bazeaza pe tehnica de autoinvatare, avand integrate noile sisteme de receptie RTKplus , SmartLink si un numar de 555 canale penru receptionarea semnalelor GPS, GLONASS, GALILEO, BEIDOU. Cu software inteligent Leica Captivate  ce transforma datele complexe ..
0,00Lei
Fără TVA:0,00Lei
Leica viva GS18i Sistem GNSS Leica viva GS18i Sistem GNSS
New Suna-ne
pentru pret
PRECOMANDA
Producator: Leica
Leica GS18i Sistem GNSS cu antena inteligenta si software Captivated instalat pe controlerul Leica CS20Cu ajutorul acestui GPS puteti masura mai usor si mai rapid fara a fi necesar sa tineti bastonul vertical.Camera integrata pentru a crea un PointCloud pe baza fotografiilor masurate in teren. Aceas..
0,00Lei
Fără TVA:0,00Lei
Leica viva GS18T Sistem GNSS Leica viva GS18T Sistem GNSS
Suna-ne
pentru pret
PRECOMANDA
Producator: Leica
Leica GS18T Sistem GNSS cu antena inteligenta si software Captivated instalat pe controlerul Leica CS20Cu ajutorul acestui GPS puteti masura mai usor si mai rapid fara a fi necesar sa tineti bastonul vertical. Aceasta ultima inovatie combina masuratorile inertiale si GNSS fiind prima solutie cu adev..
0,00Lei
Fără TVA:0,00Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)