Menu
Your Cart

DJI Matrice 300 RTK Drona

DJI Matrice 300 RTK Drona
DJI Matrice 300 RTK Drona

Drona DJI Matrice 300 RTK

este cea mai noua platforma aeriana de la DJI inspirata de sisteme moderne ale aviatiei. Ofera pana la 55 minute de zbor, capabilitati avansate de A.I., senzori de 6 directii, pozitionare si multe altele. M300RTK ridica standardele prin combinarea inteligentei cu inalta performanta si fiabilitate greu de egalat. Domeniile de utilizare ale acestei drone fiind multiple: de la misiuni de salvare si cautare, misiuni de urmarire a persoanelor si vehiculelor pana la inspectia retelelor electrice sau de transport produse petroliere si a santierelor de constructii.

Noul OcuSync Enterprise permite transmisiuni de pana la 15 km si video 1080p 3 canale.

Platforma aeriana si propulsia este proiectata sa ofere mai multa eficienta si stabilitate in zbor, chiar si in conditii grele.

Se pot monta pana la 3 camere cu o greutate totala de 2.7 kg.

Rezistenta la vant de pana la 15 m/s , protectia IP45 si viteza maxima de 23 m/s fac din Matrice 300 RTK o drona ideala pentru zbor in conditii dificile de mediu, ideala fiind pentru multe scenarii (incendii de vegetatie, catastrofe naturale, inspectii turnuri si linii electrice, etc.)

Pachetul contine: Aeronava - M300RTK, Smart Controller, Incarcator, Baterie Inteligenta WB37, Elice 4 buc, Talpi aterizare 2buc, Geanta transport.

droneprofesionale.com

Specificatii Tehnice

Pachetul Contine


48.602,52Lei
Fără TVA: 40.842,45Lei
  • Stoc: In stoc
  • Model: Matrice 300 RTK

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun