Menu
Your Cart

DJI FlyCart 30 Drona

DJI FlyCart 30 Drona
DJI FlyCart 30 Drona
DJI FlyCart 30 Drona
DJI FlyCart 30 Drona
New
DJI FlyCart 30 Drona
DJI FlyCart 30 Drona
DJI FlyCart 30 Drona
DJI FlyCart 30 Drona
DJI FlyCart 30 Drona

DJI FlyCart 30 este o dronă de livrare cu capacitate mare de încărcare utilă, rază lungă de funcționare și funcții inteligente.


DJI FlyCart 30

DJI FlyCart 30 este o dronă de livrare cu capacitate mare de încărcare utilă, rază lungă de funcționare și funcții inteligente.

Această platformă de livrare aeriană de transport greu este concepută pentru a depăși constrângerile tradiționale de transport și pentru a crește eficiența și transportul în scenarii complexe.

DJI FlyCart 30 acceptă două moduri de transport: modul Cargo și modul Troliu – permițând dronei să satisfacă o serie de nevoi de livrare.

Transportați până la 30 kg (cu baterii duble) și acoperiți până la 16 km cu o sarcină utilă completă.

Dispune de caracteristici avansate de siguranță, inclusiv o parașută integrată, cameră FPV, protecție împotriva intemperiilor IP55 și redundanță suplimentară.

Implementați DJI FlyCart 30 alături de DJI Delivery Hub: un sistem all-in-one de gestionare a livrării aerului bazat pe cloud.

DJI FlyCart 30, care este o soluție de transport foarte sensibilă și ecologică, beneficiază de o gamă largă de aplicații, inclusiv de siguranță publică/aprovizionare de urgență, offshore și de la navă la țărm și livrarea de articole, inclusiv echipamente medicale.

Sarcină utilă grea, distanță lungă

DJI FlyCart 30 poate transporta o sarcină utilă maximă de 40 kg cu o singură baterie sau 30 kg cu baterii duble.

Cu o sarcină utilă completă și baterii duble, poate călători până la 16 km într-un singur zbor. Poate atinge o viteză maximă de 20m/s, cu o viteză de croazieră de 15m/s.

Instalați DJI FlyCart 30 în modul Cargo sau cu un troliu.

Mod Cargo: carcasă de marfă 70L EPP. Dimensiuni generale: 573 mm x 416 mm x 306 mm (L x l x H). Cântărește sarcina utilă în timpul procesului de încărcare pentru a preveni supraîncărcarea și pentru a asigura siguranța zborului.

Troliu: Transportați până la 40 kg (baterie unică) sau 30 kg (baterii duble). Lungimea cablului se extinde la 20 m. Dispune de eliberare automată la atingere; control inteligent de balansare pentru a îmbunătăți stabilitatea; și AR Projection pentru a permite plasarea precisă a mărfurilor prin indicarea punctului de aterizare proiectat. Sistemul troliu este disponibil separat.

DJI FlyCart: siguranță și fiabilitate

Performanță pe orice vreme: Temperatura de funcționare: -20°C până la 45°C; protectie IP55; Rezistenta maxima la viteza vantului: 12 m/s.

Locuri alternative de aterizare: setați mai multe locuri de aterizare alternative pentru aterizare în siguranță în caz de urgență, cum ar fi bateria descărcată, pierderea controlului sau supraîncălzirea.

Parașuta integrată: Se deschide la o altitudine minimă de 60 m. Aterizați stabil la 6m/s cu încărcare completă. Elicele opresc rotația și alertele audio și vizuale sunt declanșate în timpul desfășurării parașutei.

Protecție la decolare și aterizare: include detectarea pietonilor și a obstacolelor la decolare, protecție împotriva decelerarii aproape de sol; și poziționarea RTK la nivel de centimetru și starea motorului.

Semnal stabil: transmisie video O3 cu patru antene; Gimbal FPV de înaltă rezoluție acceptă fluxuri live clare și în timp real ale mediului de zbor înconjurător.

Sensare inteligentă a obstacolelor, multidirecțională, pe orice vreme: include o viziune duală binoculară, o distanță de detectare a obstacolelor de până la 50 m; si radare fata si spate.

Avertisment aeronave cu echipaj: receptor de semnal ADS-B încorporat; distanta de detectare 15 km; Raportare de avertizare timpurie bazată pe altitudinea, viteza și direcția FlyCart 30 de la aeronavele cu echipaj.

Redundanță pe mai multe niveluri: Include redundanța senzorului și a sistemului de propulsie; copie de rezervă a legăturii de transmisie a imaginii; baterie de rezervă duală inteligentă de zbor; și schimbarea la cald a bateriei.

DJI RC Plus: controlați DJI FlyCart cu DJI RC Plus, care acceptă modul operator dublu pentru siguranță și funcționare îmbunătățite și extinde raza de funcționare.

DJI Pilot 2: alimentează zborul manual și afișează în timp real starea zborului și starea încărcăturii. În condiții meteorologice extreme sau alte anomalii, DJI Pilot 2 alertează cu privire la riscuri și acceptă managementul alternativ al site-ului de aterizare.

97.044,50Lei
Fără TVA: 81.550,00Lei
  • Stoc: In stoc
  • Model: FlyCart 30

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun