Menu
Your Cart

DJI Agras T30 Drona

DJI Agras T30 Drona
DJI Agras T30 Drona
DJI Agras T30 Drona
DJI Agras T30 Drona
DJI Agras T30 Drona
New -31 %
DJI Agras T30 Drona
DJI Agras T30 Drona
DJI Agras T30 Drona
DJI Agras T30 Drona
DJI Agras T30 Drona
DJI Agras T30 Drona

DJI AGRAS T30 

Cu o sarcină utilă maximă de 40 kg, Drona pentru agricultura DJI Agras T30 duce eficiența pulverizării din aer la un nou nivel.

Un corp revoluționar de transformare oferă pulverizare excepțională, în special pentru pomi fructiferi. Cu soluțiile digitale agricole, drona DJI T30 ajută la reducerea consumului de îngrășăminte și la creșterea producției de randament într-un mod eficient, bazat pe date.

TEHNOLOGIE DE ALINIERE A BRATELOR PENTRU PENETRARE TEMEINICĂ

Cu tehnologia revolutionara de aliniere a bratelor, drona DJI Agras T30 patrunde varfurile groase ale copacilor cu ajutorul pulverizatoarelor inclinate pentru a asigura o aderenta uniforma a pesticidelor lichide. Folosind platforma Smart Agriculture Cloud și cartografierea bazata pe cloud, utilizatorii pot gestiona o livada digitala 3D pe smartphone-ul lor, facilitand inceperea agriculturii digitale.

16 DUZE DE PULVERIZARE, CARE OFERA O ACOPERIRE CUPRINZATOARE CU DISTRIBUTIE UNIFORMA

Un aranjament cu 16 duze imbunatateste si mai mult penetrarea picaturilor. Opt seturi de electrovalve permit controlul independent al frecventei variabile și chiar pulverizarea intr-o anumita ordine, ofera o performanta puternica de pulverizare si un debit ridicat de pana la 8 litri pe minut.

40 DE ACRI PE ORA

Echipat cu un rezervor mare de pulverizare de 30 kg, drona dji Agras T30 creste latimea de pulverizare la 9 metri si eficienta pulverizatorului de camp la 40 de acri / ora, cu 33,3% mai mult decat generatia anterioara.

ELIMINATI PUNCTELE OARBE CU UN SISTEM RADAR SFERIC

Un sistem radar sferic detecteaza obstacolele si imprejurimile in toate mediile, conditiile meteorologice si unghiurile de vizualizare, indiferent de existenta prafului si a luminii. Evitarea automata a obstacolelor și functiile de zbor adaptive asigura siguranta in timpul functionarii.

DOUA CAMERE FPV PENTRU UN CONTROL MAI CLAR

Echipat cu doua camere FPV, drona DJI Agras T30 ofera o vedere clara in fata si in spate si va permite sa verificati starea zborului fara a fi nevoie sa intoarceti drona in timpul zborului. In plus, farul foarte luminos dubleaza capacitatile de vedere nocturna ale dronei, creand mai multe optiuni pentru operatiuni nocturne.

PROIECTAT CU INTEGRITATE PENTRU SERVICII PE TERMEN LUNG

Modulul de control al dronei DJI Agras T30 utilizeaza o structura complet inchisa pentru o durabilitate sporita. Trei straturi de protectie asupra componentelor critice ofera o rezistenta totala a apei IP67 impotriva pesticidelor, prafului, ingrasamintelor si coroziunii.

PLIERE FLEXIBILA PENTRU TRANSPORT FARA GRIJI

Drona DJI Agras T30 poate fi pliat pana la 80%, ceea ce faciliteaza transportul. Acest mecanism de pliere foloseste elemente de fixare cu eliberare rapida, redundante și o alarma în aplicație pentru a asigura siguranta operationala.

FUNCTIONARE AUTONOMA CU O PLANIFICARE OPTIMA A TRASEULUI

Noul mod de ruta inteligenta planifica independent cea mai buna ruta pentru fiecare aplicatie. Un afisaj constant arata sarcina utila lichida ramasa in timp real si timpul estimat de reumplere, permitand operatorului sa gaseasca echilibrul perfect intre sarcina utila si durata de viata a bateriei.

ECRAN ULTRA-LUMINOS, CONTROL SUPREM

O telecomanda actualizata accept transmisia stabila a imaginii de la o distanta de pana la 5 kilometri, cu 67% mai mult decât generația anterioară. Un ecran foarte luminos de 5,5 inci oferă o vedere clara chiar si in conditii de iluminare dure. Pentru a creste productivitatea, o telecomanda poate opera mai multe drone pentru agricultura DJI Agras T30 in acelasi timp. Modulul de pozitionare standard de inalta precizie RTK implementeaza o planificare a aplicatiei care este exacta la centimetru. Imbunatatiri suplimentare includ semnalizarea mai puternica, suprimarea interferentelor si stabilitatea operationala. Noua aplicatie DJI Agriculture permite o experienta mai lina a sistemului si o operare mai intuitiva.

DJI AGRAS T30

SISTEMUL DE PULVERIZARE T30 3.0 SCHIMBARE RAPIDA SI REZISTENT LA COROZIUNE

Acest sistem de aplicare actualizat are o capacitate de 40 kg, un debit de până la 50 kg pe minut, o latime de aplicare de pana la 7 metri si o capacitate orara de aplicare de 1 tonă. Acest sistem accepta, de asemenea, monitorizarea in timp real a greutatii si are un senzor anti-rotatie care permite avertismente de reumplere mai precise. Rezistența totala la apa IP67 a dronei DJI Agras T30 il face lavabil și rezistent la coroziune si se adapteaza perfect la pulverizarea ingrasamintelor, semintelor si furajelor. In legatura cu solutiile agricole digitale, DJI Agras T30 implementeaza pulverizarea variabila, reduce consumul de ingrasaminte si creste randamentul.

AGRICULTURA 3D BAZATA PE CLOUD AGRICULTURA DIGITALA ESTE AICI

Cu platforma cloud pentru agricultura inteligenta, utilizatorii pot efectua cartografierea bazata pe cloud a livezilor și a scenariilor terenurilor agricole pentru a genera cai de zbor inteligente. Aceasta platforma este echipata cu un sistem de detectare bazat pe AI care poate fi utilizat pentru a monitoriza campurile, a identifica cresterea, a monitoriza bolile sau dăunătorii și a monitoriza in mod eficient conditiile agricole. Prin cuplarea acestui sistem cu Drona DJI Phantom 4 Multispectral, utilizatorii pot aplica solutii bazate pe variabile specifice folosind o harta generata automat a terenurilor agricole.

PACHETUL CONTINE: DRONA DJI AGRAS T30 (Accesorii incluse), NU contine statia de incarcare si baterii

Oferta se termina in:
Zile
Ore
Min
Sec
54.948,25Lei
79.194,50Lei
Fără TVA: 46.175,00Lei
  • Stoc: In stoc
  • Model: Agras T30

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun