Menu
Your Cart

Camera DJI Zenmuse P1

Camera DJI Zenmuse P1
Suna-ne
pentru pret
Camera DJI Zenmuse P1

Camera DJI Zenmuse P1 este noua camera pentru fotogrametrie compatibila cu drona DJI Matrice 300RTK. Aceasta camera integreaza un senzor full-frame de 45MP si obiectiv ce se poate inlocui, plus un gimbal cu stabilizator pe 3 axe. Este proiectat pentru misiuni de zbor in fotogrametrie. 

Se pot obtine precizii de pana la 3cm pe orizontala si 5 cm pe verticala fara Groound Control Points.

Eficienta acestei camere in combinatie cu platforma aeriana Matrice 300 este de pana la 3km  intr-un singur zbor.

Avantajele principale ar fi eficienta extraordinara (poate face poza la fiecare 0.7secunde), precizia remarcabila (declansatorul manual si sistemul TimeSync 2.0 in combinatie cu pozitionarea RTK si tehnologia de compensare a orientarii se pot obtine pecizii centimetrice) si Versatilitatea (Crearea de modele 2D, 3D datorita gimbalului cu stabilizator pe 3 axe, a lentilelor de 24/35/50mm si a caracteristicii de fotografiere Smart Oblic)


Aplicatiile acestei camere sunt multiple. Dintre ele aminitim: Topografie, Cadastru, Supraveghere si inspectie aeriana a lucrarilor de arta in Inginerie, Arhitectura, Constructii, Monitorizare Resurse Naturale, Investigatii Geologice, Modelare Zone afectate de dezastre.Detalii si Pret


0,00Lei
Fără TVA: 0,00Lei
  • Stoc: In stoc
  • Model: Zenmuse P1
  • SKU: 1130
Etichete: camera , dji , drona , foto , topografie , fotogrametrie , P1

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun